Не всеки има късмета да е намерил своя партньор в живота. Често обаче не търсим вината у себе си, а в другите. Астрологията пък дава отговори на това какви са недостатъците ни, които отблъскват потенциалните партньори в живота ни.

Овен

Самовлюбеният характер на Овена крещи още от началото на любовната връзка, че зодията е много напориста. Овните трябва да укротят егото си и да променят мнението на другите, че те винаги са най-важни. От време на време също трябва да правят компромис с партньора си, ако искат връзката им да успее.

Телец

Телците не трябва да смятат, че партньорът им ще продължи да им е верен, ако те престанат да се грижат за външния си вид и не полагат усилия да разпалят отново романтиката във връзката. Твърдоглавостта на зодията е причина те да задържат гняв и ярост вътре в себе си, ако същата караница се повтаря няколко пъти.

Близнаци

Ако смятате изневярата за най-нормалното нещо в една връзка, то вероятно вие сте типичен Близнак. Връзката с представител на зодията може да бъде объркваща за неговия партньор, ако той често си сменя настроенията от едната крайност в другата. Това ще накара половинката му да избяга от него бързо-бързо.

Рак

Поради природата си и своя характер, Раците често рискуват връзката още в самото й начало, като започват да повдигат темите за брак и деца. Те са склонни да бъдат прекалено натрапчиви, а техните половинки да се чувстват задушени от връзката си и набързо да се изнижат от нея.