Не всеки има късмета да е намерил своя партньор в живота. Често обаче не търсим вината у себе си, а в другите. Астрологията пък дава отговори на това какви са недостатъците ни, които отблъскват потенциалните партньори в живота ни.

Овен

Самовлюбеният характер на Овена крещи още от началото на любовната връзка, че зодията е много напориста. Овните трябва да укротят егото си и да променят мнението на другите, че те винаги са най-важни. От време на време също трябва да правят компромис с партньора си, ако искат връзката им да успее.

Телец

Телците не трябва да смятат, че партньорът им ще продължи да им е верен, ако те престанат да се грижат за външния си вид и не полагат усилия да разпалят отново романтиката във връзката. Твърдоглавостта на зодията е причина те да задържат гняв и ярост вътре в себе си, ако същата караница се повтаря няколко пъти.

Близнаци

Ако смятате изневярата за най-нормалното нещо в една връзка, то вероятно вие сте типичен Близнак. Връзката с представител на зодията може да бъде объркваща за неговия партньор, ако той често си сменя настроенията от едната крайност в другата. Това ще накара половинката му да избяга от него бързо-бързо.

Рак

Поради природата си и своя характер, Раците често рискуват връзката още в самото й начало, като започват да повдигат темите за брак и деца. Те са склонни да бъдат прекалено натрапчиви, а техните половинки да се чувстват задушени от връзката си и набързо да се изнижат от нея.

Лъв
Лъвовете имат навика да се разправят със своя партньор, защото са загрижени за него. Това обаче често се тълкува от отсрещната страна, че представителите на зодията постоянно започват кавги, които изтощават. Лъвът може да остане сам, ако смята, че спечелването на лична битка е по-важно от спечелването на сърцето на някого.

Дева

Срамежливите Деви обикновено може и да не забележат, че някой е заинтересуван от тях и прави всичко възможно да ги покани на среща. Те също имат навика да се отказват прекалено бързо от потенциални партньори (дори да не им вдигат телефона повече), дори и ако един детайл от срещата не е както трябва и не им се понрави.

Везни
Понякога сте безкомпромисни в избора си и заради малка грешка от страна на партньора ви може да ви накара да прекъснете отношенията си с него. Би ви помогнало, ако се научите да давате втори шанс.

Скорпион
Скорпионите изискват много - както от себе си, така и от околните, и често са прекалено остри в думите си. Смегчете тона, за да не бягат всички от вашата компания. Колкото и да сте доволни от това, което сте постигнали, допуснете възможността и другите да се справят добре. Свръхамбицията и снисходителността към успехите на другите ви играят лоша шега.

Стрелец
Като истински представители на зодията си, си поставяте много цели и ги преследвате. Но не забравяйте, че комуникирате с живи хора. Те са не поредната превзета крепост. Поставете си една, но важна цел. Това ще подсили интереса ви. Често имате много ухажори, но нито една сериозна връзка.

Козирог
Толкова сте вманиачени понякога в перфекционизма да подредите всичко около себе си - от дома до отношенията, че забравяте да се наслаждавате на настоящето. Търсите перфектния партньор и забравяте за онези около вас, които също са много добри.

Водолей
Държите много на флирта и забаленията. Дори малко да ги загубите във връзката си, сте способни лесно да я замените с друга. Ако това е вашият избор - добре, но ако искате сериозна връзка, трябва да помислите как да пазите пламъка, без да гледате встрани.


Риби
Плувате умело между различните връзки и хора и именно тази хлъзгавост е вашият основен проблем. Не е нужно да се съобразявате с искането на всеки нов човек до вас и да се променяте. Връзките ви ще се получат, ако показвате себе си такъв, какъвто сте.