Всички ние искаме едно и също нещо – любов. Онази истинската – искрена, красива, споделената. Да, но с времето отношенията между двама партньора имат нужда от онази искра, която да разпали чувствата и събуди пеперудите в стомаха.

Как ли? Доста мислихме по въпроса и стигнахме до следния извод - като бъдем спонтанни.

#Непланувано пътешествие. Представете си следната сцена – вечер, след дълъг работен ден и двамата сте изморени и мечтаете за пълноценно презареждане. Защо не вземете една географска карта, да затворите очи и с пръст да посочите произволно дестинация?!

#На съвременните двойки им липсва време, което да прекарват заедно. Ако сте едни от тях, можете да се запишете на курс по спорт, рисуване, четене или каквото обичате и двамата да правите, така че да споделяте повече моменти един с друг.

#Вземете си един или два почивни дни и избягайте извън града за уикенда. Да, просто така. От днес за утре.

#Разчупете ежедневието улавяйки момента. Довечера има събитие в центъра на града? Отидете. Нищо, че не принципно не излизате понеделник вечер.

#... и не на последно място – изненадвайте се един друг – какво по-радостно от това да доставите удоволствие на своя партньор когато той най-малко го очаква.