Когато обичаме истински едно от основните ни желания е партньорът ни да знае, че държим на него. Покажете чувствата си по неподправен начин. Следват няколко идеи, които биха ви вдъхновили.

#Със seflie – Да, дори в любовта е редно да бъдем в крак с модата. Когато сте заедно, не изпускайте възможността да уловите момента правейки си една красива снимка, която ще публикувате в своя профил, споделяйки с всички лични и общи приятели, вашите чувства.

#Със закуска в леглото. Изненадайте го сутрин рано с жест, който самият той няма да очаква.

 

#С малки съобщения, разпръснати в дома или по конкретно там където той има порядък да ходи или стои. На нощното му шкафче, в гардероба, на огледалото в неговата баня, на екрана на лаптопа му и другаде.

#С татуировка, в израз на чувствата, които изпитвате един към друг. Дали ще го направите заедно или вие ще сте тази, която ще го направи първа – няма значение. Ако се обичате, няма невъзможни неща.

Снимка: Pinterest.com

#Ако все още живеете по отделно, размяната на ключове е също прекрасен знак на обич и доверие. Ако не сте готова да направите тази крачка, може да започнете с отделянето на място във вашия гардероб за неговите неща.