Гледат ли ви се секси мъжки тела? Силни мъже, които се борят в пясъка? Спортисти, които влизат под душа само по... мускули? Загадъчно свалени джинси, които хипнотично загатват какво се крие под ръба на панталоните?

Всичко това го има в този видеоклип. И ще е истинско престъпление към цялото женско войнство и към собствените ви сетива, ако не го гледате.

Какво е общото между ръгби, футбол, баскетбол, бойни изкуства, гимнастика и мотоциклетизъм? Представители от всички тези спортове застанаха пред камерата на Фред Гурдон, за да ги заснеме на тайнствени места, подобни на лунни пейзажи. В изданието на календара за 2016 година фотографът снимани много от известните имена на френския отбор по ръгби - Sergio Parisse, Fulgence Оуедраого, а гостуващи лица и тела са Jonas Martin (футболист), Silven Potard (MMA боец), Jimmy Zona (гимнастик) и др. Ръгби играчите и техните гости се снимат в подкрепа на асоциацията "Рак на гърдата, нека да поговорим!"

И ако още не ви е станало достатъчно горещо - имаме още един клип за вас. В него голи са... пожарникарите.

Смели, млади, красиви... леко изцапани от пушек и сажди... голи, само по пожарникарски маркуч... Всъщност думите са излишни. Просто натиснете PLAY!
Част от приходите от продажбата на календара на същия фотограф се даряват на неправителствената организация "Пожарникари без граници".