Мъжете трудно говорят за чувствата си - това е всеизвестен факт. Ето защо се изненадваме приятно всеки път, когато в пощата си получи история с горещо приключение, написана от мъж. Pepinno споделя историята на своята любов, участвайки с нея в нашата игра с награди. 

 

"Обичам жена си.
Обичам я много!
Затова й предложих да се оженим. Направих го с уникален годежен пръстен. Съгласи се. Явно и тя ме обича. Организирахме голяма сватба с много гости, музика, заря... Уникално празненство! Направиха ни снимки, и то какви... След това заминахме на сватбено пътуване - обиколка на България и една седмица в чужбина. Бяхме в много луксозен хотел, на много екзотично място. Пренесохме се в друго измерение. След това се върнахме в реалния живот и заживяхме щастливо. Всичко беше страхотно и...

На Коледа получих невероятен подарък от моята жена - фотосписание, в което тя бе селектирала най-добрите ни снимки от сватбата и медения ни месец.

Това беше голяма изненада за мен! Представете си как си разопаковате подаръка, виждате списание вътре и си казвате "Хм, списание за подарък... странно!". Вземате списанието и виждате, че на корицата има две усмихнати лица - вашето и това на любимата жена. Разгръщате списанието и се връщате назад във времето, в близкото минало, изпълнено с толкова прекрасни емоции и с толкова топлина и любов. Моята жена беше увековечила най-радостните ни моменти в списание. И това не беше всичко. Подаръкът ми беше съпроводен с коледна картичка, в която тя ми беше написала стихотворение, което обаче ще запазя само за себе си.

Да, това е моята жена - пълна с изненади, приятни и уникални, вдъхновени от нашата взаимна любов. Благодарение на нея аз притежавам най-страхотното списание в целия свят.

Какво друго да кажа!? Обичам жена си! Много я обичам!"

Очакваме да ни изпратите и вашите истории за играта "Горещи приключения"