Всички мечтаем за принца на бял кон, който да ни плени не само с неотразимия си чар, но и с качествата си. В повечето случаи жените са склонни да надценяват мъжа до себе си в стремежа си да открият любовта на живота си. Често пъти остават огорчени и наранени, след което отново и необмислено се впускат в поредната и обречена на провал връзка. Не за друго, а за да си спестят по-бързо сълзите и огорченията от предишната. За да сложим край на този омагьосан кръг от разочарования, изгубени илюзии и разбити сърца, добре е на първо време да кажем „стоп” на прибързаните решения, заради които рано или късно да съжаляваме, и второ – да се научим добре да разпознаваме признаците, които да ни подскажат, че той наистина е подходящ за нас:

1. Винаги е насреща
Ако имаш нужда от подкрепата му или просто искаш да споделиш нещо с него, той винаги ще е насреща. Независимо от обстоятелствата, той ще намери начин да откликне на твоята молба или да те изслуша с внимание. Като искрен събеседник и верен приятел, той винаги ще намери време, за да те окуражи, да ти даде съвет или да ти предложи закрилата си, без значение какво може да изгуби от това. Ти си по-важно от всичко и от всички.

2. Чувстваш, че можеш да му се довериш
Вътрешният ти глас подсказва, че той никога няма да те предаде? И наистина, той е честен и искрен към теб, и никога не те е лъгал досега. Да, това е едно от качествата, по които би го разпознала, но все пак, дай възможност и на времето да ти докаже това.

3. Интересува се от всичко, което те вълнува
Не е безразличен към твоите интереси, занимания и потребности. Интересува се от всичко, което те вълнува и впечатлява. Той винаги и с удоволствие ще те изслуша, а желанието ти да споделиш с него свое откритие, желание или мечта ще бъде удовлетворено. И не само че ще те чуе, но и ще ти помогне по пътя към постигането им.

4. Проявява загриженост
Ужасно те боли глава, а нямаш и един аналгин под ръка. Навън е мрачно и студено, а на всичкото отгоре е и... след полунощ. Всъщност за него това няма значение. Денонощна аптека все ще се намери някъде. Проявите му на загриженост ще са правопропорционални на всеки един момент, когато нещо те мъчи или тревожи. Ако си неразположена физически или духовно, той е първият, който ще потърси път към разрешаването на проблема. Ще направи всичко, което е по силите му, за да върне усмивката върху лицето ти.

5. Отговорен е
Отговорен е и спазва поетите ангажименти – било то в професионален или в личен план. Той е доказал пред теб решимостта и чувството си на отговорност и дълг.