Днес все повече и повече се говори за балансирано хранене, здравословен и активен начин на живот. Все повече се замисляме и интересуваме от това с какво и как се храним, как живеем и какъв пример даваме на близките си.

Балансираното, натуралното, природосъобразното и екологичното станаха едни от най-коментираните теми, тогава, когато говорим за ежедневието и начин на живот на така наречения модерен, съвременен човек.

Но същият този модерен човек става все по-зает, все по-забързан и все по-амбициран да се развива, да постига резултати и да реализира планове. Същият този модерен човек има все по-малко време и все по-голямо желание да живее така наречения природосъобразен начин на живот. Къде обаче се срещат плановете и реалността и къде желаното става реализируемо. Как да разберем коя е най-правилната "рецепта" за балансиран начин на живот сред морето от информация, съвети и факти, които ни казват как да се храним, как да живеем и как да си почиваме?

Ние само ще кажем, че всеки сам трябва да открие това, което го кара да се чувства добре в кожата си и да се усмихва, но за да се случи това трябва да започнем от някъде.

За това решихме сега, в началото на годината да поговорим за доброто начало и за успешния старт. А от гледна точка на храненето, за нас началото на деня е закуската. Така месец февруари ще стане нашият месец на закуската.

Започваме от днес, като ще опитаме да ви дадем различен поглед върху закуската, ще ви запознаем с експерти в областта на храненето, ще ви покажем данни и факти, а крайното мнение ще оставим на вас.

Приятно четене! >>>