„Беше жена в такива количества, които едва можеш да вместиш, без да получиш накрая две жени.” Това казва с особеното си чувство за хумор за тези жени Тери Пратчет. При тези фрази някои хора открито се смущават, други се срамуват, трети просто се засмиват. Външният вид е основен комплекс за много жени. Когато това касае и килограми в излишък, проблемът наистина може да бъде много тежък. И макар днес да сме достатъчно толерантни, духовно ориентирани и тактични, естествено пълните жени имат своите тайни, и заради които често се будят нощем и страдат.  

Размера и пробването на дрехи
Всяка жена мечтае за красиви дрехи и гардероб, с който да не се сблъска с проблема „Нямам какво да облека”. Освен че трудно може да намери точния размер на харесаната дреха, естествено пълната жена има и друго, по-фолямо притеснение. А именно – меренето на дрехи. Когато трябва да се изправи срещу своето отражение в огледалото, да установи, че и това й е малко. Друг таен страх е да срещне погледа на пордавач-консултантката. Защото зад чисто професионалния навик стоката да бъде продадена, неизменно стои и неодобрението или пък укора. То може дори да не проличи, но пълната жена е чувствителна на тази тема и има сензорите да усети и да види дори най-лекото повдигане на вежда.

Мястото, което заемат
естествено пълните жени понякога се притесняват, докато пътуват. В пиковия час на движение, в градския транспорт е пренаселено с хора и винаги се намира някои зевзек с пикантно чувство за хумор, който казва „Заемаш място за двама”. Притеснения има и когато такава дама е седнала – дали бедрата й не са се разлели и по съседната седалка, дали не докосва с дупето си седящия до нея, и т.н.

Потенето
Обилното потене често е проблем, който възниква от излишните килограми. Неприятна миризма и грозните петна под мишниците са поредните поводи за тайни страхове и притеснения.

Естествено пълните жени обаче имат имат в своя свят много причини за щастие.

Наслаждават се на храната си

Естествено пълните жени не броят всяка калория, а умеят да се наслаждават на храната си. Когато се хранят, те усещат всяки вкус с цялото си същество, защото не се притесняват, че ще напълнеят. Те така или иначе вече са пълни. Затова чинията с ризото и моирски дарове за тях е фантазия, а не страх от допълнителни гънки по талията.

Имат добро чувство за хумор – добро сърце

Казват, че пълничките хора са по-добродушни. Освен доброта, с времето те са се научили и на самоирония и тънко чувство за хумор.

Силни са, защото са преодолели:

- подигравките в училище
- отблъскването от приятели
- страдали са, заради несподелена любов
- открити обиди
- органичения, налагани от родителите

Любовта им е естествена
Пълничките жени могат да са убедени, че мъжът е до тях не само заради външността им, а защото вижда що за човек стои зад гърдите с размер D. А това им създава спокойствие и душевен комфорт, за което много слаби жени, които ежедневно се гримират и спортуват, за да задържат вниманието и да заслужат възхищението на половинката си, само могат да им завиждат.

Пластични и чаровни
Обратно на масовото мислене, но пълните жени са доста пластични и когато танцуват, го правят красиво. Представете си фламенко, без потрепващ ханш. Не, губи се голяма доза от хипнотичността на ханша. Пълните жени са изобретателни в секса, когато имат точния човек до себе си. Пищният им бюст подлудява мъжете. Могат да са изключително чаровни, отмятайки дългата си коса. Да се смеят с къдрав, заразителен смях.