За да поддържате силуета си изящен без много усилия е добре да:

#Пийте чай (и вода). Изтъкваме това правило, защото то е най-съществено. Водата и чаят, особено ако е зелен, пречистват организма от токсините и му позволяват да функционира правилно и ефективно. Сутрин със закуската, пригответе голяма чаша вода на стайна температура (може да добавите към нея лимон) и един ароматен зелен чай.

#Спрете да се храните когато усетите ситост. Да, също както в модата, когато усетите, че прекалявате с аксесоарите – спрете и махнете последния, който се съчетали с облеклото.

#Яжте между две хранения. Да, но не какво и да е. Залагайте на плодове или свежо приготвени фреш или смути напитки.

#Поемайте фибри. За да може още от сутринта да се чувствате заредени с енергия, уверете се, че закуската ви съдържа фибри. Те са много полезни за здравето, поддържат метаболизма и не на последно място, засищат давайки сили и тонус за близо четири часа.

#Сведете до минимум консумацията на бързи храни и газирани напитки. Колкото и да са вкусни, тези храни и напитки са врагове #1 на стройната фигура. Особено ако ги приемаме редовно. Доставяйте си удоволствие, животът е твърде кратък, но с едно на ум.