Поп-фолк певицата Деси Слава съвсем скоро беше рожденичка. На 7 март тя навърши 44 години. Освен това обръщаме поглед към нея заради новата й песен „Колко те обичах“, чиято премиера беше навръх рождения й ден. Интересна подробност е, че парчето е дуетно с Емир Джулович, който също празнува рожден ден на 7 март. Има и още една причина – топ формата, която Деси демонстрира. От видеото, както и от снимките й в Инстаграм си личи колко е отслабнала изпълнителката.

А нейните фенове коментират прекрасната й визия, отбелязвайки колко добре изглежда тя в момента. Ето някои от коментарите, които фенове оставят под снимките на Деси в Инстаграм:


„Много се радвам че си отново в ТОП форма.“


„Това май е отговор на тези, които те критикуваха за килограмите. Браво, Деси.“

„По принцип си много красива и харизматична жена ,ама честно да ти кажа сега си по- красива от всякога. Адмирации за прекрасната ти форма ,която постигна."


„Здравей, Деси , извинявай ,че те притеснявам, но и аз съм твой набор, имам хормонални проблеми и не мога да сваля излишните килограми. Зная, че е лично, но с какви медикаменти успя да свалиш тези килограми. Изглеждаш чудесно.“, пише нейна почитателка под снимка, с която Деси промотира новата си песен. Въпросът, който задава дамата не е случаен, тъй като преди време певицата сподели в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, че има хормонални проблеми.


„Истината е, че тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми и понякога съм чела за себе си „Тази е свиня“. Хора, аз не плюскам, не ям много, даже съм от хората, които хапват малко.“, заяви през декември 2021 година пред Цитиридис изпълнителката от Раднево.

На 28 декември 2017 година Деси Слава ражда втория си син Борис. Пред Цитиридис тя споделя още, че именно след раждането е задържала повече килограми.

Последното й гостуване на 15 ноември миналата година в тв шоуто определено беше запомнящо се. Деси показа страхотно тяло и шегувайки се отговори на въпроса на Николаос какво прави, за да изглежда супер „Не ям, не съвсем, разбира се. В предното ми гостуване споделих, че имам хормонални проблеми, просто ги овладях с медикаменти и нещата си дойдоха. Чувствам се по-добре определено. Виждала съм някакви реклами на лекарства, които са абсурдни, използват ми лицето за реклами за медикаменти за отслабване, за които не съм чувала. Смятам, че това е много опасно.“