„За мъж не плача грам, мъже милиарди знам“ – това пее Деси Слава в новото си парче „Мъже милиарди“. В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя призна, че песента не е автобиографична, защото е чувствителен човек и е плакала много.

Деси Слава си спомни за първия си клип „Танц на любовта“, сниман в края на 90-те години.

„В един апартамент в Димитровград си избрах жълт плат за рокля, която уши една 80-годишна баба. Мечтата ми беше да снимаме клипа на морето, представях си как роклята се вее. Обаче г-н Димитров каза „Къде ще ходите чак на морето“ и снимахме до езерото в село Черногорово. Сама се гримирах, даже нямах фон дьо тен“ – сподели певицата.

Според нея разликата между онези години и настоящето не е само в бюджета.

„Навремето музиката я правехме повече със сърце, с любов, с една страхотна отдаденост. Сега комерсиалното ни притиска. Нашият бизнес е основно в клубовете, важно е диджеят да пуска твоите неща и впоследствие да те поканят за участие. Има 2-3 бийта, които се харесват, рядко се появяват новаторски неща“ – коментира Деси Слава.

Тя иска да направи промяна в кариерата си и да създава по-стойностна музика. Певицата цитира думите на своя дългогодишен приятел Азис „Ти не използваш потенциала, който имаш“.

Във видеото горе можете да чуете по какъв интересен начин Деси Слава се сдобива с бяло, пухкаво зайче. А във втората част на гостуването й участва и големият й син Михаил, когото всички наричат Майки. Това е тяхното първо съвместно интервю от 10 години насам.