Тя водещата Опра Уинфри отново показа стройна фигура, а и добро настроение, по време на ревю на Louis Vuitton в Италия в сряда. 69-годишната американка, която е вдъхновение за милиони жени по света, позира за снимки на червения килим и демонстрира увереност в сет в бяло – оувърсайз риза и панталони, допълнени с колан за акцент.

Снимка: Getty Images

Опра никога не е крила за борбата си с килограмите и през годините сме я виждали ту в перфектна форма, ту качила някое и друго кило отгоре. В най-лошата си форма Уинфри е тежала 107 килограма. И преди е споделяла на кого се доверява що се отнася до свалянето на килограми – WW – глобална компания със седалище САЩ, която предлага услуги и цялостни решения за отслабване и поддържане на теглото, фитнес и начин на мислене.

Миналата година Опра сподели в Инстаграм, че е „време за рестарт“:

„Време е за рестарт. Прочиствам хладилника си. Тя (WW) те връща в центъра. Помага ми да се придържам към правилния път", добави тя.

"Това ми помага да осъзная с какво се храня и да си върна контрола върху това как искам да живея. Така че нека направим първия ден заедно. Не след един ден, не утре, не следващия понеделник, не следващата седмица. Нека днес бъде нашият първи ден!“

Опра Уинфри през 2015 г. - малко преди да започне своя път към свалянето на 40 кг.
Снимка: Getty Images

Уинфри се доверява на компанията за отслабване през август 2015 г. и 15 месеца по-късно се хвали със свалянето на 40 килограма, докато същевременно се наслаждава на всички храни, които обича.

"Мога честно да ви кажа, че вече не се боря. Ям всичко, което обичам - такос, паста. Никога не съм се чувствала лишена от храна."

Опра 15 месеца по-късно и минус 40 кг.
Снимка: Getty Images

Освен че е променила своите хранителни навици, Опра споделя и че движението е важна част от ежедневието й.

"Опитвам се всеки ден да правя нещо, което ми позволява да се чувствам активна, но не се вманичавам по този въпрос", казва тя пред People, допълвайки "Просто знам, че движението и гъвкавостта, особено колкото повече остарявате, са това, което ви кара да се чувствате живи. Затова не искам просто да съм жива, а да го чувствам.“

Опра Уинфри на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май 2018 г.
Снимка: Getty Images

Вижте съветите на диетолога Енджи Касабие за поддържане на добра форма: