Спокойно можем да заявим, че тялото на Виктория Бекъм не се е променило изобщо от времето на Spice Girls. 45-годишната дизайнерка поддържа стройна фигура и може да се похвали с изключителна пластичност. Вероятно всичко това си има цена, която възлиза на часове тренировки в залата и стриктна диета. Футболната съпруга сподели с последователите си в Инстаграм как започва денят й – какво закусва и колко време отделя за тренировки.

Първото нещо, което Виктория пие, е органичен ябълков оцет – 2 чаени лъжици. Същата рутина спазват и Дженифър Анистън и Миранда Кер, а сред здравословните ползи от нея са понижаването на кръвната захар, убиване на бактериите и отслабването.

След това известната британка пие гореща вода с прясно изцеден лимон в нея, което пък допринася за свежия вид на кожата, детоксикация на тялото и подпомагане на храносмилането.

Закуската й се приготвя от 8-годишната й дъщеря Харпър – семена чия, бадемово мляко и малини. Следва пиенето на чисто еспресо, след което 45-годишната Виктория прави 2-часова тренировка и води децата на училище.

През април 2018 година дизайнерката заявява в интервю пред списание Grazia, че тренира всеки ден, преди да заведе децата на училище, а след това тя самата отива на работа.

„Тренирам всеки ден. Пускам силна музика и танцувам. Това са два часа на ден, в които си изключвам телефона, фокусирам се върху себе си и изчиствам ума си в същото време. Използвам момента да се вдъхновя и да си подредя мислите.“