Без значение каква е личната ви причина да искате да свалите няколко излишни килограма, със сигурност имате желание и надежда процесът да е малко по-лесен и по-приятен. Защо не пробвате с диета, съобразена с вашия зодиакален знак?

Разбира се, това не е точна наука, така че ако харесате хранителен режим, подходящ за друга зодия, нищо не ви пречи да го пробвате.

Без значение на коя диета се спрете, веднъж започнали, придържайте се към нея - необходимо е време, за да получите резултати.

Овен (21 март - 19 април)

Диетата на Аткинс

Тази диета изглежда идеално създадена за индивидуалността на Овена. Първо - този режим е перфектен за хора, които имат желание да спортуват, докато правят диета - енергията на овена винаги е в повече, затова упражненията не са никакъв проблем. Най-вероятно начинът ви на живот ви предлага повече изненадващи упражнения, отколкото някои хора успяват да направят, когато са постоянни.

Повече за режима на Аткинс

Телец (20 април - 20 май)

Гликемичен индекс

Захар... вкусна, освежаваща и обичана - освен това е "притежавана" от Венера - най-любвеобилната и сладка планета от всички, която на всичкото отгоре е покровител на Телеца. Това накратко означава - внимавайте с количествата захар, които приемате - вафли, тестени сладкиши и дори алкохол. Тази диета е подходяща тъкмо за вас - често се препоръчва за диабетици (тип 1 и 2). Създадена е да балансира въглехидратите, протеините и мазнините, заедно с приема на захар. Междувременно дава енергия за спорт. 

С какво да заместим сладките храни

За да не ви превземе диабетът

Близнаци (21 май - 20 юни)

Няма много зодии, които са известни с дарбата си да дърдорят толкова много, нито с навика си да се социализират с абсолютно всеки - без значение от обстоятелствата. Вие, близнаците, сте ненадминати в това. Затова когато става въпрос за избор на диета, със сигурност няма да ви се иска да я спазвате сами. От dailyhoroscope.com препоръчват да се регистрирате в Wheight Watchers, където е тъкмо за вас - стига да знаете английски, разбира се. Докато сте заети да броите калории и килограмите, които губите, имате шанс да си общувате и да споделяте с други като вас. Звучи повече като безкраен купон, отколкото като изтезание, нали?

Рак (21 юни - 22 юли)

Вие, раците, сте най-грижовните хора в зодиака. Страхотни сте в това, но често далеч не сте толкова добри в грижите за самите вас. За съжаление системата Nutrisystem няма еквивалент в България - храната се доставя до домовете, не изисква подготовка и може да се промени според личните ви предпочитания. Затова ви предлагаме да пробвате с 24-часова диета за спокойствие - пести време - а има ли рак на света, който не се нуждае от поне още 45 минути всеки ден и малко спокойствие? 

24-часова диета за спокойствие стъпка по стъпка

Страдате ли от компютърен апетит