Звездите са точно като нас – и те често се притесняват как изглеждат, дали са дебели или слаби, дали са красиви или не. Деми Ловато не е изключение. Певицата обяви, че спира диетите и ежедневната борба със себе си – да ям или да не ям.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Всеки ден се боря. Понякога се чувствам добре, понякога зле. Спрях диетите и качих килограми, което ми причини много неудобства, но в същото време се чувствам по-щастлива, защото не ограничавам консумацията на определени храни“, заявя 25-годишната певица пред списание People.

Заедно със спирането на хранителните режими Деми е успяла да се отърве и от хроничния стрес.

„Смятам, че обществото по някакъв начин е приклещено в културата на диетуването. Всяка реклама по телевизията е свързана с хапчета за отслабване, фитнес екипировка или е ориентирана изцяло към храната.“

Това, което поддържа Деми в добра форма е бразилското жиу-жицу, което тя практикува активно от две години.

В своя Туитър профил Ловато се обръща към феновете си, като заявява, че диетуването не прави никого щастлив и споделя откровено за проблемите, които й докарали диетите.

„Като човек, възстановяваш се от хранително разстройство, искам да кажа, че диетите не могат да ви направят щастливи. Важното е да бъдете здрави и всички да бъде в разумни граници.“

Споделяйки за здравословните проблеми, причинени от ограничаването с храна, Деми с гордост и без притеснения позира по бански в Инстаграм.