Много диети за бързо отслабване демонстрират завиден интерес от страна на рекламодатели и, естествено, потребители. Често пъти обаче техният ефект е за кратък период от време. Големият проблем е, че след гладуване или драстични диети, които водят до рязко спадане на теглото, то много бързо се възстановява, а в някои случаи дори се увеличава над първоначалните стойности. А сериозните колебания в теглото, особено ако те са често повтаряеми, крият сериозен риск  за здравето.

Съвременният и научно обоснован подход без негативно влияние върху човешкия организъм и е с доказано продължителен ефект,  е постепенното намаляване на теглото! За да го запазим обаче е необходимо да спазваме някои правила, свързани с хранителния режим и физическата активност. Достатъчно е да ядете повече плодове и зеленчуци, риба и постни меса, и да избягвате мазните храни, като колбасите например. Ограничете сладкото, и при възможност – изключете от дневния си хранителен режим пърженото!

Ето една изпитана и лека диета, която ще ви помогне бързо да се отървете от излишните килограми, без да ви кара да изпитвате неописуемите терзания, характерни за драстичните диети >>>