Оникс, дъщерята на Аланис Морисет, е само на 6 години. Учудващо за всички, е избрала да се обръща към певицата с пълното й име, а не да я нарича мамо.

48-годишната певица Морисет признава в епизод на „Gary Bryan Morning“:

„Дъщеря ми започна да ме нарича с цялото ми име, защото забелязва, че никой не се обръща към мен с едно име, когато сме с приятели. Така че вместо да ме повика с „мамо“, тя ще каже „Аланис Морисет“. 

Изпълнителката на „Ironic“ не уточнява дали другите й деца също са възприели това забавно обръщение.

Тя и съпругът й Марио имат три деца

Трудния живот на една майка от България - вижте във видеото

Певицата разкрива, че и трите са големи фенове на музиката й. „Те наистина харесват това, което правя, дори когато им кажа - „спрете това!“ 

Всъщност думата "мамо" обичат да казват и чуват много хора. 

Въпреки че не може да я изрече, думата „МАМО“ е единствената, която има значение за новороденото бебе. „МАМО“ е целият му свят и решението на всичките му проблеми. 

Точно това е и думата, която майките чуват най-често през целия ден. И през нощта.

Сука Насраллах чува 67 пъти това обръщение от сина си, докато тя се къпе. 

"Броях просто за да запазя самообладание и да не изкрещя. Което значи, че са били повече от 67 пъти. 67 пъти го слушах да крещи "мамоооо" и да тропа на вратата на банята. Докато стоях под топлата вода, обливайки се в сълзи, усещах, че не мога да понасям гласа му и нямам сили да отговоря. Нямах сили да поддържам разговор с него, докато вземах душ. Нямах сили да поддържам разговор, защото отчаяно се нуждаех от няколко минути за себе си."

Сука има 3 деца. За себе си казва, че обича да пише, най-вече за майчинството, но и за всичко друго, което я вдъхновява. Води блог за майчинството, който вдъхновява много жени по света. 

Какво сподели актрисата София Бобчева за майчинството и чистенето - вижте във видеото