Онзи емблематичен филм с Анджелина Джоли и Брат Пит „Мистър и мисис Смит“ си има футболен еквивалент! Вратарят на „Цървена звезда“ Милан Борян е женен за фенка на… „Партизан“.

Семейството на канадския национал и красивата Снежана не слиза от страниците на таблоидите в Сърбия и има защо! Двамата са атрактивни, млади и успешни. И докато за стража говори статистиката, доказателство за популярността и значението на Снежана е фактът, че почитателите не я наричат просто „госпожа Борян“, а „господжетина“ – нещо като превъзходна степен на съществителното на жаргон.

Снимка: Instagram

Тя ще бъде на трибуните и по време на мача от предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа между „Цървена звезда“ и „Лудогорец“ в Белград. Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 19:00 ч. на 25 ноември.

Милан и Снежана се познават от 2015 г. Тогава вратарят беше част от „Раднички“ Ниш, а след това премина в „Лудогорец“. Основният „виновник“ за тяхното запознанство е братът на блондинката – Ненад, който също е вратар в клуба от Ниш.

И като всяка такава история като от филм, Снежа хич не харесва Милан в началото. 

„Мразехме го вкъщи, защото измести брат ми, който беше и капитан, от вратата на „Раднички“, сеща се тя.

Двамата обаче си сътрудничат, за да направят парти-изненада за рождения ден на Ненад. И успяват да организират купон в апартамента на Милан, а след това излизат в обща компания няколко пъти.

Историята на първата им целувка е колкото романтична, толкова и комична.

Снимка: Instagram

„Седим си ние на бензиностанцията и аз много искам да я целуна, но не знам как. Поглеждам я, питам я „Тези мигли изкуствени ли са?“. Тя ми казва: „Да“, аз: „Лъжеш, я си затвори очите да ги видя“. И я целунах“, споделя вратарят пред „Курир“.

И двамата най-много се страхуват как ще кажат за връзката си на брата на Снежана. След като Ненад научава, Милан получава звучен шамар от своя приятел. Какво се случва после вижте в btvnovinite.bg