Бъдеща булка получава шокираща новина само няколко часа преди да сключи брак. Изпратено до нея съобщение от анонимен подател, разкрива, че бъдещият й съпруг й изневерява.

Двамата били заедно от шест години и тя мислела, че ще прекарат остатъка от живота си един до друг, докато младата жена не открила, че той си има друга.


В статия за "Body and Soul" бъдещата булка разказва, че вечерта преди големия ден е била в хотелска стая с приятелките си, когато видяла, че получава съобщение. Отишла да го провери, мислейки, че това ще е поредното поздравление.

Вместо щастлив текст, тя с огорчение отваря серия от скрийншоти на съобщения, които годеникът ѝ бил изпратил до другата жена, придружени от текст: "Не бих се омъжила за него. Ти ще се омъжиш ли?"

Бъдещата булка прочела всички съобщения между годеника ѝ и другата жена, заедно с техни общи селфита.
Проверявайки часовете и датите на текстовете, тя разбрала, че връзката им продължава от месеци, а някои от съобщенията били изпратени от годеника ѝ само няколко дни преди сватбата.


Част от съобщенията гласяли:

"Тялото ти е невероятно, знаеш ли как да го използваш?“
"Иска ми се моята приятелка да имаше и половината от уменията, които имаш ти."
"Никога досега не съм имал такава връзка.“
"Този уикенд. Ти и аз. Започваме нещо горещо.“В някои от съобщенията имало уговорки за съвместни уикенди и пътувания.

Бъдещата булка била съкрушена, но трябвало да вземе важно решение, защото до сватбата оставали часове. Тя решила да си легне и да види какво ще й донесе сутринта.

Когато се събудила, жената събрала приятелките си и им казала, че ще продължи със сватбата, по време на която ще изобличи изневеряващия си годеник."Днес няма да има сватба" – обявява булката, стоейки пред олтара и говорейки пред изненаданите годеник, близки и приятели.

"Изглежда, че Алекс не е този, за когото го мислех", продължава тя, прочитайки пред всички текстовите съобщения, които годеникът й си разменял с другата жена.

"С всяка следваща дума лицето на годеника ми пребледняваше все повече", спомня си младата жена.

"Позволих на разплаканите си очи да се вдигнат и да срещнат неговите, а той нямаше какво да каже. Излезе от църквата с шаферите си, които го следваха. Семейството му гледаше ужасено.""Обичам всички ви и колкото и да е ужасно, се радвам, че всички вие сте тук“, продължава тя.

"Днес няма да има сватбено тържество, а вместо това ще има празник на честността, намирането на истинската любов и следването на сърцето, дори когато това боли."