Младоженец отмъсти на невярната си бъдеща жена и нелоялния си приятел и кум, като ги унижи по време на сватбената си реч. Вместо да се откаже от годеницата си и да й сподели, че знае за изневярата й, той решил да хвърли голямата бомба по време на сватбата и да ги разобличи пред очите на всичките им приятели и близки.

Историята е съвсем истинска и е споделена от двама водещи на подкаст в TikTok – The Unfiltered Bride, като имената на младоженците са запазени в тайна, за да не се създава допълнително напрежение след и без това драматичната развръзка, пише Wales Online.

Макар младоженецът да бил дълбоко огорчен от постъпката на годеницата си и своя приятел и кум, той все пак решил сватбата да се състои. Двамата се оженили, имало официална церемония и след нея последвали обичайните питиета и храна за гостите.

Снимка: iStock

След като всички хапнали и пийнали, младоженецът станал и казал:

„Преди да започна с речта, искам да отворите пликовете, които ще ви донесат. В тях има снимки на булката, която е в интимни отношения с кума ни, така че аз ще си тръгна.“

Цялото семейство на младоженеца знаело за сценария и също като него – всички станали и си тръгнали. Освен публичното унижение, той искал семейството на булката да плати сметката в ресторанта.

Коментарите за постъпката на младоженеца не закъснели. Някои от потребителите в TikTok пишат:

„Животът е в това да уцелиш точното време! Какво легендарно отмъщение!“

„Представете си останалите гости, които си стоят и се питат „ще има ли все пак торта или…“

„Не го съдя! Аз бих направил същото!“

Другите коментари се фокусират върху вече сключения брак и дали той би могъл да бъде разтрогнат:

„Но, ако двамата са вече на приема след сватбата, това означава, че той се е оженил за нея…“

„Предполагам могат да анулират лесно брака, след като има доказателство за изневяра.“

Снимка: iStock

Вижте във видеото една сватба, която, за щастие, има своя хепи енд: