Актьорът Алек Болдуин и неговата съпруга, йога инструкторът Хилария Болдуин отново са в очакване на бебе. Това съобщи 36-годишната Хилария в своя Инстаграм профил със сладко видео, от което се вижда наедрялото й коремче, както и се чува звук от биене на детско сърце.

„Увеличете звука... Ще оставя бебето да говори, защото нямам думи да изразя как този звук ни кара да се чувстваме. Току-що получих страхотната новина, че всичко е наред с този малък бебеок. Исках да го споделя с вас. Отново се започва!“

Двойката вече има 4 общи деца и по всичко изглежда, че не се отказва от идеята семейството им да стане още по-голямо. Алек и Хилария вече са родители на дъщеричка Кармен Габриела (6 г.), както и на трима сина – Рафаел Томас (4 г.), Ейнджъл Чарлс (3 г.) и Алехандро Дейвид, който следващия месец ще навърши 2 годинки. 62-годишният Алек е баща и на 24-годишна дъщеря от Ким Бейсинджър.

Припомняме, че госпожа Болдуин преживя два спонтанни аборта миналата година – един през април и друг през ноември. По време на последната загуба Хилария е бременна в четвъртия месец с момиченце. Тогава майката на 4 деца сподели в социалната мрежа:

„Тъжни сме да споделим, че днес нашето бебе е починало в 4-и месец. Искаме да знаете, че колкото и зле да се чувстваме в момента, ще се оправим. Големи щастливци сме с нашите 4 здрави бебета... Казах на Кармен, че това бебе няма да се появи на бял свят, но ще направим всичко възможно и ще опитаме отново да й дадем по-малка сестричка. В момента съм наистина съкрушена.  Не очаквах това, когато отивах днес на преглед. Не знам какво друго да кажа. Още съм в шок.“

Пожелаваме на Алек и Хилария всичко да е наред и да посрещнат петото си дете живо и здраво!