Няколко дни преди 10 юли 2014 година Новак тъкмо е спечелил турнира „Уимбълдън“ за втори път и има много поводи за радост. Най-големият обаче е предстоящата сватба с неговата любов от детството – Йелена, която по това време е бременна с първото им дете. Двамата се женят в сръбския крайбрежен курорт Свети Стефан.

Булката е ослепителна в сватбения си ден, благодарение на прекрасната рокля в цвят слонова кост на Сара Бъртън за Alexander McQueen.

„Виждайки я за първи път в нейната сватбена рокля, усмихвайки се и идвайки към мен… тя изглеждаше като ангел! Опитвах се да запаметя този момент. Бях съсредоточен върху нея и усмивката й, и нашето бебе. Наистина беше перфектен момент“, споделя Ноле ексклузивно за списание „Хелоу“.

Йелена споделя същите чувства и преживявания:

"Бях много нервна и всичко изглеждаше замъглено. Видях го и веднага започнах да плача. Просто бях толкова щастлива и вероятно бременността не ми позволяваше да контролирам емоциите си. Благословена съм да го имам до себе си.“

Семейството и близките приятели на двамата ги подкрепят и им помагат да отпразнуват своята любов.

Първото дете на двойката се ражда през октомври същата година. А Тара, тяхната дъщеря, идва на бял свят през септември 2017 г.