Синът на Евгения и Ваня Джаферович навърши 8 години.

„Бочко ни става на 8 днес!“ – написа водещият на „Сървайвър“ по bTV, а щастливата майка добави „Бъди здрав, щастлив и мечтай смело, мило мое момче“.

Семейството има и дъщеря – Леа, която през февруари стана на 11.

Плувкинята Жени и футболистът Ваня Джаферович се залюбиха именно в риалити формата "Сървайвър".

"Нашата сватба беше малко между другото, само 12 души вкъщи. Затова искаме да отпразнуваме 10-годишнината с голям купон с приятелите" – сподели Жени през май 2020 г. в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

„Определено аз съм лошото ченге. Даже съм чувала Ваня да казва на Бо: „Ще кажа на майка ти“... Той много си играе с тях и е заел тази роля, а аз гледам да въвеждам ред и при тримата“ – така отговори Евгения на LadyZone.bg, когато през юни 2020 г. я попитахме как си разпределят ролите на доброто и лошото ченге пред децата?

„Любов. Деца. Приятелство – това е тайната за щастлив брак през годините. Ние сме приятели на първо място. За мен той е както са майка ми и баща ми. Не го приемам като човек, дошъл по-късно в живота ми. Не си представям и минута без него“ – призна Евгения в същото интервю.

„Survivor 7“ можете да гледате в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч. по bTV.

В началото на новия сезон Ваня Джаферович сподели в Инстаграм:
„С носталгия се връщам 9 години назад и към това незабравимо приключение, което тотално промени живота ми. Безсънни нощи, глад, мизерия, радост, тъга и спомени за цял живот. Сървайвър не е за всеки, но е нещо, което те хваща за гърлото, влиза ти във вените и никога не те пуска“.