Плувкинята Жени и футболистът Ваня Джаферович се залюбиха в риалити формата "Сървайвър". Днес те имат две деца – Лея и Бо, а отскоро и ново жилище. Ето част от най-забавните диалози от тяхното участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Ваня Джаферович:
Нико, разбирам те отлично, защото и на мен много ми бъркат името в България – Дзаферович, Джеферович... Ти от кой отбор си?

Николаос:
От гръцките съм за „Панатинайкос“, а от българските вече не знам. Когато бях малък, се продадох за две пици да стана фен на „Славия“. Кажете как преживяхте последните месеци?

Жени:
Аз повече се бях уплашила. Не обичам да се редя на опашки и отлагах разни задачи. Моят сектор е много засегнат, защото баловете ги отмениха, а сватбите се отлагат и никой не иска да се гримира.

Николаос:
Ваня, доколкото знам, ти си шефче във фитнес зали?

Ваня Джаферович:
Да, отворихме залите с намален капацитет. Два месеца не сме работили и е трудно, но няма как. Трябва да се действа, за да не фалираме.

Николаос:
Кажете сега за новия апартамент. Имахте ли драми с майсторите?

Жени:
За щастие, апартаментът беше почти готов, само боядисвахме. Ваня си има на тавана една стая с диван, телевизор и конзола за електронни игри. Горе са пералнята и сушилнята, и той казва „Отивам да пусна една пералня“, но се връща след няколко часа (смях). Добре изкара карантината на тавана... Радваме се, че вече имаме жилище, защото постоянно се местихме и нямахме дом. Децата се родиха в Бургас, живели сме в Стара Загора, в Загреб, Кипър и къде ли не.

Николаос:
Ще празнувате 10 години брак чак след две години, така че сигурно е рано да ви питам за планове.

Жени:
А, планирам (смях). Нашата сватба беше малко между другото, само 12 души вкъщи –
сървайвърска сватба. Затова на 2.09.2022 г. искаме да направим купон с приятелите. Не да ритаме менче и да чупим питка, а парти... Иначе на сватбата Ваня даже искаше с пушка да стреля.

Снимка: bTV Media GroupВаня Джаферович:
Ох, аз преди 8 години съм бил май по-прост от сега (смях).

Снимка: bTV Media Group

Цялото предаване можете да гледате тук