Синът на Поли Гергушева – Борис, навърши 1 годинка.

Снимка: Синематик 4

„Избрахме да направим голям и шумен рожден ден за годинката на Боби, защото заради пандемията не успяхме досега да направим нито едно събиране с нашите близки и роднини в негова чест. Празникът беше повече за възрастните, отколкото за малките или конкретно за Боби, защото той все още не разбира, че има празник“ – сподели чаровната тв водеща пред LadyZone.bg.

Снимка: Синематик 4

„Искахме украсата да е в стил пътешествие, тъй като и двамата с таткото обичаме да пътуваме. Затова избрахме декорация с ретро самолети и ретро карта на света. Украсата е дело на “Pipihontasdecoration” – декораторът на “Тринити кидс” и “Кидо кидс център”. За тортата се погрижиха от “CO-CO sweet and more” – допълни щастливата майка.

Снимка: Синематик 4

Снимките от рождения ден Поли Гергушева предостави специално за LadyZone.bg

„Първият, най-често срещан мит, когато имаш бебе, е, че активният социален живот едва ли не свършва. Напротив – моето усещане е, че животът за нас, като семейство, сякаш сега започва“ – сподели едно от най-чаровните лица на bTV пред LadyZone.bg през месец май. Цялото интервю можете да прочетете тук:

Поли и бъдещият й съпруг Борис Мечкуев се виждат за първи път покрай негово гостуване в предаването "Преди обед". След участието му тя поразпитала за него, като в същото време и той се е интересувал от нея. Така 10 дни по-късно двамата стават гаджета. 

До края на бременността тя и роднините й очакват да се роди момиченце. Бебето е било много ниско, сгънато и разположено седалищно. Това е и причината Борис да се роди секцио. Избират датата 24 ноември за операцията, защото тогава църквата отбелязва света Екатерина. Така се казва свекървата на Поли, на която искат да кръстят очакваното момиченце.

"За мен шокът беше много голям. Събудих се след операцията, дойдоха от персонала на болницата и ми честитиха... момченце. Показаха ми и снимки. Веднага се обадих на таткото, който вече беше разбрал" - разказа Поли в "Преди обед" през март.

Изненадващата ситуация им налага бързо да изберат ново име, този път мъжко. От болницата 3 пъти идват да я питат как да го запишат преди тя да реши окончателно. В крайна сметка избират Борис - името на съпруга й.

Повече по темата вижте тук: