40-годишната Лора Препън, звезда от “Оранжевото е новото черно” разкри какъв съвет за отглеждането на деца е получила от актрисата Мила Кунис, с която заедно започнаха актьорските си кариери в сериала “Шеметни години”.

Лоре Препън и Мила Кунис на снимачната площадка на "Шеметни години"
Снимка: Getty Images

Съпругата на Аштън Къчър е споделила, че много се е притеснявала от момента, в който ще трябва да изостави децата си, за да се върне на работа, но е открила, че всичко зависи от начина, по който представяш нещата.

“Когато се притеснявах как ще оставя дъщеря си, за да се върна на работа, получих много полезен съвет от Мила”, спомня си Лора Препън. “Тя ми каза, че когато тръгва на работа, никога не казва на децата си нещо като “Ох, гадост, трябва да ида на работа”, а го съобщава по възможно най-позитивния начин.”

Аштън Къчър и Мила Кунис, бременна с второто си дете
Снимка: Getty Images

По този начин Мила Кунис вярва, че децата ѝ (Уайат на 5 и Димитри на 3) няма да свързват заминаването ѝ за работа с негативна емоция, а дори напротив. “Когато е поднесено като нещо хубаво, децата започват да свързват работата и успеха с нещо позитивно”, обясни Препън в онлайн интервю, в което промотира новата си книга за отглеждане на деца.

Тя сподели и съвета на друга актриса - Амбър Тамблин, която ѝ е казала, че за нея не е толкова важно колко време прекарва с децата си, а как го прекарва. Качеството преди количеството. Когато е с децата си, тя никога не чете служебната си поща и не вдига телефона си. По този начин може да е сигурна, че отдава вниманието си изцяло на децата.