Бебешките партита, известни в други страни като baby shower, добиват все по-голяма популярност и у нас. Вероятно като повод бъдещата майка да събере приятели, да празнуват, да получи подаръци и да си побъбрят преди голямото събитие. Приятелката на актьора Иво Аръков Габриела Николаева също не пропусна да покаже вълнението си от очакваната рожба на специално събитие. Тя публикува няколко кадъра в Инстаграм, където показа доста наедряло коремче. Бебешките партита обикновено се правят няколко седмици преди раждането, така че това е сигурен знак, че скоро Иво Аръков ще стане баща за първи път.

От снимките виждаме, че темата на партито е била мечета – те присъстват и като украса, и върху тортата, както и върху къпкейковете. Преобладаващият син цвят в сладкишите пък би могъл да е голям жокер за пола на бебето. А на един от фотосите виждаме календар, който е отворен на страницата на май – вероятния месец, в който ще се роди бебето.

„Нямаме търпение да се срещнем с теб! Благодаря на всички за любовта“, написа Габриела в поста към снимките.

От последната снимка пък разбираме, че приятелката на Иво е спазила традицията на бебешкото парти да присъстват само жени.

В средата на февруари Аръков официално потвърди пред LadyZone, че ще става баща. Габриела Николаева направи това малко по-късно – като на шега точно на 1 април, публикувайки снимка с голямо бременно коремче.

През май 2021 г. актьорът разкри в Инстаграм, че има връзка с нея.

"Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. Иначе е една механичност. И трябва да имаш най-вече любов към себе си", сподели преди време Иво в интервю за Ladyzone.