След дълго криене на жената, завладяла сърцето на един от най-сексапилните ни актьори, Иво Аръков най-сетне разкри тайната. Той сподели снимка в стори в Инстаграма си с Габриела Николаева, която целува нежно по челото. 

Същото направи и Габриела. 

Снимка: instagram.com/gabrnikolaeva/

За нея знаем, че обича да спортува. Любимото й време през годината е пролетта и има кафяви очи.

 А червеният бански определено й отива. 

"Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. Иначе е една механичност. И трябва да имаш най-вече любов към себе си", сподели преди време Иво в интервю за Ladyzone.

"Любовта дава смисъла да продължаваме напред, дава окриляваща енергия, която ни извисява и ни разграничава от всичко останало", категоричен бе актьорът.

Две седмици по-рано Иво Аръков публикува снимка, на която лежеше върху зелена трева, а от двете му страни се забелязваха дамски спортни обувки. Името на Габриела беше споменато само като автор на снимката без повече подробности. 

Варненецът, който е зодия Везни, обича поезията и музиката и сам се е учил да свири на китара. 

Жените да намират време за себе си, да обичат себе си и да знаят, че красотата не винаги се дължи на чужди коментари. Това пожела той, когато беше гост в поредицата от срещи на Ladyzone под мотото "Подари си време".

Снимка: Диляна Флорентин

"Любимата ми реплика на Младен, която съм си повтарял от тази емблематична дата 13 март 2020 насам, е: „Ще станат нещата“" - казва Аръков. Пожелаваме му го!