Поли Генова стана майка за втори път.

„Добре дошла, Леа Ка̀трин Джоузеф Шардон! Д-р Анна Богданова, обичаме те и благодарим на теб и целия ти екип!“ – написа певицата в социалните мрежи. Майката и бебето се чувстват прекрасно. Поли няма търпение да посрещнат семейните празници заедно с новия член на семейството, каза за Ladyzone.bg пиарът на певицата. 

Поли Генова поднесе голямата новина за втората си бремeнност на 24 юни. Тя публикува видео, заснето на морския бряг, на което се вижда, че е бременна.

„Къде е бебето? Цункай бебето. И на мама цунка“ – каза тогава Поли на сина си Даниел, който през април навърши 2 години. Текстът към видеото бе лаконичен, но ясен: #comingsoon #2.

Певицата се сгоди за своя приятел Джоузеф Шардън в началото на юли. Няколко дни по-късно двамата дадоха първото си съвместно интервю. В „Преди обед“ по bTV Поли и холандецът с филипински корени споделиха как са се запознали и как са решили да отглеждат децата си в България.

Ден преди да роди второто си дете Поли Генова обяви в социалните мрежи премиерата на най-новия си сингъл “NаNa“, който ще излезе на 25 ноември.

В началото на февруари Поли Генова отпразнува 34-ия си рожден ден с бананова, безглутенова торта, направена от баба й. Вижте повече тук: