Пламен открива бъдещата си съпруга Тереза през май 2019 г. в банков клон в Ямбол, където е клиент. Връзката им върви добре и на нейния рожден ден, 17 юли 2021 г., той й предлага брак по оригинален, но и рискован начин.

Снимка: Андро Дюлгерян

Наема водно колело в Созопол, скача във водата и слага пръстена в устата си. След това я целува и така й дава бижуто. За щастие, Тереза не се задавя с пръстена и всичко продължава по мед и масло.

Снимка: Андро Дюлгерян

Още по това време двойката решава, че ще вдигне сватба едва след раждането на детето. Подписват се в гражданското на 7 септември 2021 г., защото Тереза е бременна и искат да избегнат процедурата по припознаване от бащата.

Снимка: Андро Дюлгерян

На 7 септември вечерта се събират с роднини за малка почерпка и бебето решава, че точно в този момент трябва да се роди. Така се появява малката Жаклин.

Снимка: Андро Дюлгерян

Сватбата е на 17 септември 2022 г., като те наемат фотографа Андро Дюлгерян с уговорката, че по-късно ще им направи и следсватбена фотосесия.

Той им предлага три варианта в Гърция – Метеора, Солун или остров Тасос. Пламен и Тереза веднага избират Метеора.

Снимка: Андро Дюлгерян

„Исках да има облаци, защото така залезът е по-красив. От друга страна пък не трябваше да е облачно, за да може после да направим нощни снимки. Имахме късмет, защото по залез се появиха малко облаци, а вечерта бе ясна“ – разказва пред LadyZone Андро Дюлгерян.

Снимка: Андро Дюлгерян

Фотосесията е в края на октомври и нощта е доста хладна. Подготовката на нощния кадър отнема 15 минути, а самата експозиция е 30 секунди. 

Снимка: Андро Дюлгерян