Сватбеният фотограф от Пловдив Андро Дюлгерян публикува забавна фотосесия, проследяваща бременността на Елеонора Колева – съпруга на приятеля му Валентин, под формата на пътуване с влак.

Снимка: Андро Дюлгерян

„Вальо е музикант, с когото понякога работим заедно по сватбите. Предложих им да направим „влакова“ фотосесия и започнахме от гарата в Димитровград, тъй като Ели е от там. Първият кадър е от 18 април. Следващите снимки направихме на гарата в Пловдив, като търсихме влакове, които все още не са потеглили, за да разполагаме с повече време. Помолих Вальо и Ели да си отделят дрехите само за тази фотосесия, защото бе важно винаги да с тях“ – разказва пред LadyZone.bg Андро Дюлгерян.

Снимка: Андро Дюлгерян

За да бъде по-автентично всичко, той залага на по-старите вагони с купета.

Снимка: Андро Дюлгерян

„За първата снимка Андро дойде в Димитровград с мотора си. Беше пролет и си спомням, че на тръгване бързаше да не го хване дъждът. Другите кадри направихме през лятото, като във влака беше сигурно 50 градуса. Фотосесията е много емоционална за нас. Само 6 снимки са, но зад тях стои доста работа“ – сподели ни Валентин, който свири на кавал и тъпан.

Снимка: Андро Дюлгерян

Дъщеричката им Никол се ражда на 18 септември и последните две снимки от сесията са направени преди няколко дни.

Снимка: Андро Дюлгерян

Снимка: Андро Дюлгерян

За Андро Дюлгерян това не е първият подобен проект. Той е правил такива снимки и със собствената си съпруга Христина.

 

Още кадри от Андро Дюлгерян можете да видите тук: