Това е следсватбената фотосесия на Анелия и Венцислав от гр. Левски, направена на 7 юли 2019 г. до Райското пръскало в Стара планина – най-високият постоянен водопад на Балканския полуостров с пад на водата 124 метра!

Публикуваме снимките с разрешението на фотографа Андро Дюлгерян, който сподели специално за LadyZone любопитни подробности за двойката и за фотосесията:

„Анелия и Венци трябваше да се оженят в Плевен на 20 април, събота. Този ден бях ангажиран и обещах да им подаря следсватбена фотосесия, ако преместят сватбата за 19 април. Съгласиха се и понеже са планинари, им предложих снимките да бъдат на Райското пръскало.

Планирахме фотосесията за началото на юни, когато водопадът е най-силен, но времето бе много дъждовно и отложихме за първата ми свободна неделя – 7 юли.

Качихме се горе заедно с тяхната приятелка Грета Чолакова, която много ни помогна за снимките.

Беше труден снимачен ден, от 8 сутринта до 8 вечерта, а и предната нощ бях спал само 4 часа, тъй като снимах сватба.

Тръгнахме от Паниците и снимахме на няколко локации. Обличането на официалните дрехи (роклята е дело на Стоян Радичев от Асеновград) и гримирането на булката беше на хижа Рай. Хората в планината ни се радваха и пожелаваха много щастие на двойката. Освен жаркото слънце имахме и друго изпитание – Венци беше забравил колана си, а панталонът му падаше, но се справихме (смее се).

Няма думи, които могат да опишат чувствата и емоциите ни от крайния резултат.“

Снимка: Андро Дюлгерян

В галерията можете да видите и любопитни кадри от самия работен процес, предоставени на LadyZone от Андро Дюлгерян.