В интервю за Елън Дедженерис Орландо Блум разказа повече за това как се справят с отглеждането на дъщеричката им Дейзи Дав у дома. Той споделя и на кого прилича малката.

В края на август неговата половинка Кейти Пери роди момиченце. Във виртуално интервю за "Шоуто на Елън" актьорът каза, че Дейзи прилича както на него, така и на Кейти, но най-вече на майка му Соня.

"Кейти ми изпрати снимка и очите й са точно като нейните, не мислиш ли?" - попита водещата.


43-годишният Орландо се съгласи, че очите на новороденото изглеждат също като очите на Кейти. "Но беше доста смешно, защото когато я видях за първи път, си казах "О, това съм аз! Тя е мое малко копие" , спомня си актьорът. "Докато Кейти я кърми, тя изглежда точно като мен. В следващия момент обаче много прилича на майка ми. Не знам на кого ще прилича по-късно...".

„Може би на мен“ - пошегува се водещата Елън.

Орландо, който има и син от бившата си съпруга Миранда Кер, сподели, че малката Дейзи спи от 21 часа до 6 сутринта. "Това е истинска благословия!, възкликва той. 


В чест на дъщеря си Кейти и Орландо създадоха страница за дарения за нуждаещите се към УНИЦЕФ.

На всеки 11 секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. След COVID-19 много повече новородените са изложени на риск поради по-голямата липса на достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предотвратяват болести. Като родители на новородено това разбива сърцата ни, тъй като сега съчувстваме на затруднените родители повече от всякога.