Певицата Кейти Пери сподели в Инстаграм снимка на един от подаръците, които малката Дейзи е получила. Момиченцето, дъщеря на Кейти Пери и Орландо Блум, се роди в края на август и зарадва родителите си, както и милионите им почитатели. А един от подаръците, които звездната двойка е приела от името на дъщеря си, е от популярната певица Тейлър Суифт. Освен мил жест, това е поредният знак, че продължителният конфликт между двете певици е приключил.

Подаръкът представлява бебешко одеяло, на което ръчно е избродирано цвете и надписът „Бебе Блум“, игра с думата, която означава „цъфнал“.

В текста под снимката Кейти Пери сподели, че малката Дейзи обича новото си одеяло. „Надявам се, че ще го носи навсякъде, докато не стане на парцал, а след това ще го пази в джоба си, когато стане тийнейджър.

Ако се съди по датата на писмото, което се вижда на снимката, подаръкът е бил пратен още в началото на май, преди раждането на бебето.

Тейлър Суифт и Кейти Пери през 2010 г. - малко преди началото на конфликта им
Снимка: Getty Images

Освен с музиката си, Кейти Пери и Тейлър Суифт дълго време бяха известни с враждата помежду си. Счита се, че конфликтът е възникнал, когато двете изпълнителки са искали да ангажират едни и същи танцьори за концертите си. През следващите години враждата им стана част и от творчеството им – в песента „Bad Blood“ на Тейлър Суифт и в песента „Swish Swish“ на Кейти Пери.