Дрю Баримор е била омъжена три пъти, но намира щастието си най-вече в това да е самотна майка, отдадена на децата си.

Снимка: instagram/drewbarrymore

Първият ѝ брак е с Джереми Томас

Двамата си казват "Да" през 1994 г., когато Дрю е само на 19 години. Двойката подава молба за развод само след два месеца. Въпреки това краткото време, Дрю не влиза в класацията за кратки бракове на звездите, защото има такива, които остават заедно само 2 дни.  

Детска актриса, Ангел на Чарли, звезда от многобройни романтични филми, самотна майка, телевизионна водеща и собственичка на един от най-необикновените акаунти в Инстаграм в Холивуд - Дрю Баримор е всичко това. След развода си Дрю решава да се въздържа от нова връзка и

след 6 години самота говори откровено

за това колко трудно може да бъде изграждането на романтични отношения, когато имаш деца.

Дрю започва актьорската си кариера на много ранна възраст

Тя е в светлината на прожекторите още от дете и връзките ѝ не остават незабелязани от фенове и медии. През 1989 г. 14-годишната Баримор има връзка с иконата от 80-те години Кори Фелдман. Те се срещат само за няколко месеца, след като се появяват в епизод на CBS Schoolbreak Special.

В мемоарите си Фелдман разкрива, че първата му среща с Баримор всъщност е била много по-рано, когато той е бил на 14 години, а Дрю - на 10. Тогава двамата млади актьори са събрани от майката на Баримор, която работи и като мениджър на дъщеря си.

Говори се, че звездата от "Ангелите на Чарли" се е срещала и с носителя на "Оскар" Крисчън Бейл. А през 1991 г. Дрю започва връзка с Дейвид Аркет. Двойката се раздели само след няколко месеца, но остават добри приятели.

През 1999 г. Баримор започва да се среща с канадския комик Том Грийн, който участва заедно с нея в "Ангелите на Чарли". Сключват брак през юли 2001 г., но подават молба за развод шест месеца по-късно.

Третият й брак също приключва с развод, на който Дрю признава, че е бил най-големият ѝ кошмар. През януари 2012 г. Дрю се сгодява за Уил Копелман, син на бившия главен изпълнителен директор на Chanel. Сватбата им е само пет месеца по-късно. По време на брака на двойката се радат две деца - Олив и Франки. През април 2016 г. обаче те решават да се разделят.

След дълъг размисъл актрисата решава да не се бори с мъката си, а вместо това да дава любов и благодарност за всичко, което се случва в живота ѝ. Така днес Дрю и Уил, бивши съпрузи, са и истински приятели.

Ето какво каза, когато се роди втората им дъщеря

Дрю поддържа добри отношения и със съпругата му Александра Мичлър. В изявления тя дори я нарича "прекрасна мащеха на децата ми". Тримата са прекарвали заедно празници като Хелоуин и Коледа.

Семейството е на първо място за Дрю

Въпреки че не се хвали с любимите си дъщери, тя не ги крие от колежките си от "Ангелите на Чарли" Камерън Диас и Луси Лиу. Актрисите се сприятеляват на снимачната площадка и поддържат добри отношения и до днес. Всички те имат деца на различна възраст и с удоволствие си разменят семейни снимки.

Освен на работата, личния си живот и майчинството, Дрю се наслаждава и на простите удоволствия от живота. Във видео, публикувано ското, тя показа как се наслаждава на дъжда.

Много блогъри направиха подобни видеа след нея и ги споделиха в каналите си.

Така днес Дрю Баримор е не само известна актриса, грижовна майка, но и човек, пълен с оптимизъм, който заразява.

Снимка: instagram/drewbarrymore

Разгледайте снимки от живота й в Галерията.