Романтичната фентъзи поредица "Изборът" на Кийра Кас плени читателите още от първата страницата. В четвъртата книга – "Наследницата", кралското семейство на Илеа е изправено пред съвсем нов Избор, а читателите ще научат какво се случва след "И заживели щастливо".

"Наследницата" ще излезе на български едновременно в хартиен и електронен формат на 16 май.

Книгата

Преди 20 години Америка Сингър спечели короната и сърцето на принц Максън. Сега е време принцеса Идлин да открие истинската любов.

През целия си живот Идлин е слушала приказки за това как са се срещнали родителите ѝ. Винаги е смятала историята им за страшно романтична, без обаче да си фантазира, че би могла да се повтори някога за нея. Но животът на една принцеса не ѝ принадлежи напълно и затова, независимо колко силно и отчаяно Идлин се опитва да отложи собствения си Избор, той е на път да се случи.

Принцесата не очаква той да завърши като приказната любовна история на родителите ѝ, нито пък вярва, че ще открие любовта. Но дали любовта няма да я открие, въпреки всичко?

Отзивите

Очарователна поредица, изпълнена с неочаквани обрати, "Изборът" е преведена на повече от 24 езика. Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците й. В края на април стана ясно, че Warner Bros. Entertainment са спечелили филмовите права за екранизацията.

Авторът

Кийра Кас израства в Южна Каролина и учи история в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със семейството си. В свободното си време обича да чете и да танцува.

Конкурсът

Спечелете екземпляр от "Наследницата". Отговорете на въпроса: "Коя е любимата ви история с принцеси?" в коментар под статията. В играта участвате само с един отговор до 29 май 2015 година. Имената на 3 късметлии ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук. Успех!