Зак Уилямс, най-голямото дете на покойния актьор Робин Уилямс, се ожени тази събота в имението The Paramour Estate, край Лос Анджелис.

Имах огромното щастие да се оженя днес за най-добрата си приятелка Оливия Джун. Беше страхотно и едва ли можеше да сключим брак на по-подходяща дата – Световния ден за психичното здраве“ – написа Зак в Туитър.

„Ожених се за любовта на моя живот!“ – допълни щастливата булка в своя профил.

Двойката се сдоби със син през месец май и го кръсти Маклорин, което е второто име на актьора Робин Уилямс, самоубил се през август 2014-та на 63-годишна възраст.

Зак и Оливия се запознават през 2016 г. Заради пандемията те решават сватбеното тържество да бъде изцяло навън, в двора на имението The Paramour Estate.

„Обичам да се събуждам със сина си, да му правя закуска и след това да му показвам за първи път различни неща от заобикалящия ни свят. Това е животът, за който съм си мечтал“ – споделя Зак пред списание „Пийпъл“.

Зак Уилямс се е посветил на каузата за психичното здраве.

Едва след смъртта на баща му през 2014 г., аутопсия установява, че той е страдал от много рядък и много опасен вид деменция. Заболяването е било в напреднал стадий и според професионалисти е било едно от най-сериозните такива, регистрирани някога. Това обяснява решението на носителя на "Оскар" да се самоубие, но твърде късно.