На имения си ден Нети, чието пълно име е Антоанета Добрева, изрази обичта си към хората, които са я осиновили и отгледали.

Снимка: instagram.com/netidobreva

„Имам имен ден и това ми дава повод да си спомня с обич за моите първи родители, те са ми дали името Антоанета. Те ми дадоха много повече от това. Дадоха ми обич и сигурност!“ – споделя актрисата за доцента по физика Светла Добрева и доктора по вътрешни болести Георги Добрев.

През април 2020 г. Нети обяви в предаването „Търси се“, че е била осиновена, а нейната биологична майка е Джилда Първанова.

От 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее, не й позволяват да задържи детето си.

Баща на Нети е актьорът Петьо Петков от плевенския театър, който е баща и на Александра Кръстева. Любопитен е фактът, че Нети и Петьо от години са в една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

„Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха, за грижите въпреки строгостта“, сподели през сълзи Нети през 2020 г.