Най-важната жена в живота на човек след майката безспорно е бабата. Кои известните бг личности обичат своите баби и не спират да ги показват в социаните си профили. 

Бабата на Орлин Павлов на младини приличала на Грета Гарбо. Певецът много обича баба си и често публикува в Инстаграма си нейни снимки и кратки видеа.

"Най-сладкото бабче!", написа той към едно от последните клипчета, които сподели. Бабата е на 93 години. За рождения й ден Орлин я поздрави с песента на Bill Withers - Grandma's Hands. "Леля Добринка" - така са й казвали, защото не може да се кара с хората и когато й кажат нещо, тя безрезервно вярва.

"Имам хубав живот имам и много лошо в живота си", споделя бабата пред камерата на Орлин.

 

Бабата на Белослава пък обича гердани с перли. Наскоро тя навърши 92 години. Рождения ден отпразнува с торта с шоколадови блатове и много крем, която, познавайки кулинарните умения на Белослава, може да е приготвена и от нея.

Певицата определено черпи енергия и вдъхновение от семейството си, които нарича "моя любов, моя сила, мое всичко". Като истинска жена, и на тези години бабата на Белослава си слага червило.


Бабата на Нели Петкова духна свещички с цифрите 86. "Моята мила баба днес празнува своя 86-ти рожден ден! Обичам те, бабо! Бъди здрава и щастлива още дълги години", написа певицата. 

За празненството предпочетоха спокойната домашна обстановка и много сезонни цветя на масата.