Мона Гочев позната най-напред от „Революция Z“, актриса, а вече и като майка на две деца, публикува забавни снимки със своята дъщеричка.

„Аз като малка“, пише Мона в своя Инстраграм профил. Актрисата и певица Гочев не разбира много от астрология и зодиакални знаци, но наскоро установява че „двете с Леа сме въздушни знаци – Близнаци и Водолей“. „Тепърва се опознаваме с тази малка госпожица , но съм сигурна че ще станем най-добри приятелки“, подчертава Мона.

Гочев прекарва първото си лято като майка на 4-годишният Никола и сладката Леа, която се роди в началото на тази година. 31-годишната Мона се радва на слънцето и свободата на каравана за четвърта поредна година. 

Ето и характерните особености за зодиакалните знаци на Мона и Леа според Allure:

Близнаците и Водолеите имат силна психологическа връзка помежду си. Близнаците обичат новаторските идеи и са привлечени от визията на Водолеите. И двата знака се наслаждават на свободата си. В приятелството им може да възникнат разногласия, ако Водолеят не харесва лекомислената природа на Близнаците или ако Близнаците смятат, че Водолеят е твърде упорит. Водолеите ще се стараят с всички сили да постигнат общата цел на двата знака, а Близнаците ще направят всичко, за да ги подкрепят.

Близнаци

Случвало ли ви се е да сте толкова заети, че да ви се иска да се клонирате, за да свършите всичко? Това е опитът на Близнаците накратко. Този въздушен знак се интересува от толкова много неща, че му се налага да се удвои. Заради присъщата на Близнаците двойственост, те често са погрешно представяни като двулични. В действителност обаче Близнаците рядко имат скрити цели. Игриви и интелектуално любопитни, Близнаците постоянно жонглират с различни страсти, хобита, кариери и приятелски групи. Близнаците са страхотни пионери, които използват енергията си, за да ръководят иновативни творчески проекти. Близнаците винаги са готови да опитат нещо ново. Тези хиперактивни въздушни знаци имат краткотрайно внимание и са най-удовлетворени, когато могат да преминават плавно от една идея към друга.

Воделей

Водолеят е последният въздушен знак. От всички зодиакални знаци несъмнено е най-иновативният, прогресивният, бунтарският и хуманитарният. Водолеите често могат да бъдат открити да планират революция или гордо да демонстрират своя фънки моден усет, а освен това често хората пренебрегват чувствителната страна на знака, която изисква признание, подкрепа и любов. Водолеите имат репутация на студени и дистанцирани. Работата е там, че Водолеят мрази светските разговори. Водолеят не се интересува от дребни клюки. Преместването на разговора от "аз" към "ние" със сигурност ще събуди интереса на Водолеите. Това ги прави чудесни отборни играчи и истински верни приятели.