„Първата семейна “почивка”. Този уикенд решихме за първи път да пътуваме четиримата и да се разходим до Боровец. Леа още няма навършени два месеца и това си беше малко предизвикателство за всички. Най-щастлив от преживането остана Никола – той направи първите си уроци по ски и съм сигурна, че няма да е за последно“ – написа Мона Гочев в своя Инстаграм профил.

Тя и съпругът й Радослав Гочев станаха родители за втори път на 23 януари.

Снимка: instagram.com/monagocheff

„Леа нищо не разбра. Тя буквално живя в ерго раницата в последните 48 часа. Като цяло пътуването ни беше нужно на всички – бягство от еднообразието, ежедневието и стреса в София. Времето беше като по поръчка – слънчево и снежно. Мисля, че нямаше как да изпратим зимата и да посрещнем пролетта по-хубаво“ – обобщава емоциите актрисата, а ние сме очаровани от прозявката на сладката Леа.

През януари синът на артистичното семейство навърши 4 години.

„Момчето ни на 4 години! Бъди здрав, мечтай смело, вярвай в доброто и не спирай да ни показваш света през твоите очи – ти си нашият малък голям приключенец! Обичаме те, Никола“ – написа тогава Мона Гочев, добила популярност с участието си в сериала „Революция Z”.