Несъмнено рождените дни, посрещнати като майка на две деца, са по-различни от купонджийските и безгрижни партита преди това. Оказва се обаче, че те могат да бъдат и много удовлетворяващи за душата. Доказва ни го Мона Гочева, която посрещна своя 31-и рожден ден на обяд в компанията на приятелки и „малки пухкави бебета“, отбелязвайки колко „лежерен и спокоен“ празник е имала.

“Най-лежерния и спокоен празник имах днес. С приятелки на обяд , сладки приказки, малки пухкави бебета. Благодаря на семейството и приятелите ми , които са до мен и правят живота ми по-пъстър, смислен и щастлив."

Актрисата и певица сподели, че тази година подаръкът, който ще си направи сама, е нематериален – upgrade – „и съм сигурна, че това ще е решение , което ще носи само позитиви в живота ми“, добави Мона.

И както можем да предположим – на рожден ден с кърмени бебета се пие вода. Това е и вероятната причина 31-годишната брюнетка да вдигне наздравица не с традиционното за повода шампанско.

„Казвам ви “Наздраве” не с шампанско, а с чаша вода. Обичайте се, грижете се за себе си и бъдете здрави.“

Мона, която доби популярност с участието си в сериала „Революция Z”, и режисьорът Радослав Гочев са родители на 2 деца. Голямото е момче на име Никола, което през януари навърши 4 години, а малката красавица се казва Леа, която се роди в началото на тази година.

Вижте във видеото какво споделя Мона за продължението на "Сексът и градът" - "И просто ей така":