Ако в момента сте на море и двете ви деца (две деца има средностатистическото семейство у нас) не ви оставят да си изпиете фрапето на спокойствие, защото едното плаче понеже някой му е развалил русалката, направена от пясък, а на другото спешно му се ходи до тоалетна, то тогава си представете какво й е на тази майка! Бременна с очевиден корем и 4 деца, които сме сигурни, че си играят примерно и послушно само за снимката плюс-минус още няколко мига преди и след това. Майка за пример и вдъхновение!

Това е Хилария Болдуин, съпругата на актьора Алек Болдуин, която през последните близо 2 години не спря да се бори за още едно, пето дете, след като преживя два поредни спонтанни аборта. 36-годишната инструкторка по йога очевидно е успяла да сбъдне мечтата си да разшири семейството и в момента е в очакване на бебе номер 5!

Междувременно красивата майка не спира да информира своите почти 800 хиляди последователи в Инстаграм как протича бременността й, включително със снимки и клипчета. От тях разбираме, че семейството се радва на лятото, морето и плажа, прекарвайки много време навън, докато чака новото попълнение във фамилията.

В средата на миналия месец се наложи многодетната майка да защитава решението си да наеме детегледачка в специален подкаст, обяснявайки, че последователите й често я критикуват и съдят за това, че е потърсила помощ при отглеждането на децата.

„Хората пишат и коментират „Оу, тя има детегледачка“. Но това не означава, че ти не се грижиш за собствените си деца. Това означава, че и аз самата работя. Работя всеки ден. И не е честно хората да те карат да се чувстваш лошо заради това.“

Хилария добавя, че тя и съпругът й нямат роднини наблизо, които да им помагат „Ок е да приемеш помощ и не трябва да се срамуваш от другите хора.“