Мис България 2013 Нанси Карабойчева и нейният съпруг, волейболистът Добромир Димитров станаха родители на момченце. Новината съобщи щастливата майка в своя Инстаграм профил преди броени часове.

"Вече сме РОДИТЕЛИ!
Благодаря ти, @dobromir_dimitrov_dimitrov, че ме дари с това малко чудо.
Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били!
Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря“, написа развълнуваната млада майка, добавяйки и няколко кадъра, които са направени дни, преди щастливото събитие.

Нанси е родила в ПСАГБАЛ “Св.София” и отправи специални благодарности на екипа, който й е помогнал при раждането.

Щастливата новина идва само ден, след като Нанси и Добромир отпразнуваха своята втора годишнина от сватбата. Чаровната блондинка сподели кадри от сватбата си с волейболиста с думите:

„2 години по-късно.
2 години изпълнени с любов.
2 години, в които сме официално семейство.
2 години, а всъщност след броени дни (живот и здраве) ще можем да се наречем семейство в истинския смисъл на думата.
Обичам те безкрайно, любов! Нямам търпение да продължаваме за се справяме с всичко заедно, ръка за ръка, но вече трима!?"

27-годишната носителка на титлата Мис България 2013 разкри, че е бременна през април месец, навръх рождения си ден. Почти през цялата бременност тя държеше в течение последователите си в Инстаграм, а миналия месец тя разкри и пола му.

Пожелаваме сладки и незабравими мигове на Нанси и Добромир като родители!