Мегън Трейнър сподели за първи път подробности около „ужасяващото“ раждане на сина й Райли, който се появи на бял свят през февруари с Цезарово сечение.

В интервю за изданието „Today“ изпълнителката на хита "All About That Bass" разкри, че бебето е имало проблеми с дишането след раждането си.

„Беше ужасно, защото той не можеше да проплаче“ – споделя 27-годишната певица.

Снимка: Instagram.com/meghan_trainor/

„Видях го за секунда, след което лекарите го взеха, за да го занесат до интензивното неонатално отделение за интубиране. Това бе най-тежкият момент. За щастие, всичко се оправи и след пет дни се прибрахме вкъщи“ – разказва тя.

През април певицата публикува в TikTok емоционално видео от първите дни на сина си Райли. „Имахме трудно начало, но Райли е перфектен и здрав! Щастлива съм да бъда твоя майка, сладко момче“ – написа тогава щастливата майка.

В интервюто певицата признава, че по време на бременността е взимала безопасно ниска доза антидепресанти с позволението на лекарите.

„Казаха ми, че е важно да се чувствам добре, защото това ще направи и бебето щастливо. Нямах следродилна депресия. Лекарствата наистина помагат“ – разказва Мегън.

Бащата на бебето е актьорът Дарил Сабара, който е най-известен като дете звезда от филма „Деца шпиони“.

Снимка: Instagram.com/meghan_trainor/