Красимира Цочева и Димитър Калайджиев, познати на зрителите от "Фермата" 5, се ожениха!

„Сватбата бе в камерен състав. С двама свидетели, родителите и децата ни Даниел (8) и Лилиан (5). Роклята ми е от верига магазини за втора употреба, но е нова. Пазарувам дрехите си предимно от такива места“ – сподели пред LadyZone.bg красивата булка, като добави, че през лятото чакат син.

Снимка: Личен архив

Припомняме, че Краси и Митко се запознаха във "Фермата" 5 и любовта им пламна пред очите на милиони телевизионни зрители. Тогава тя събра смелост и в ефир, в открито писмо, призна на своята тогавашна половинка, че не е щастлива и ще търси промяна.

Снимка: Личен архив

През есента на 2021 г. двамата гостуваха в „Преди обед“ и споделиха за развитието на връзката си, за това как нейният син и неговата дъщеря са се адаптирали към новата семейна среда.

„Имахме някои сътресения. Беше си трудно, извън риалитито нещата не са толкова лесни. Трябваше да израснем заедно, да изградим партньорство“ – признаха те пред Сашо Кадиев.

Снимка: Личен архив

„Трябваше да свикна с неговото темпо на живот“ – каза Красимира, а Димитър добави „Аз й дадох стимул, надъхах я, а тя ми намаза с мехлем душичката, балансира ме, даде ми мир“.

Снимка: Личен архив

Двамата споделиха различните си усещания от пътуването до Занзибар.

Снимка: Личен архив

„Обичам да не съм вкъщи, когато съм в почивка“ – поясни Краси, а Митко се пошегува „Ти си от „Дружба“ и е нормално да харесваш, когато не си там“. 

Снимка: Личен архив