Малкото момиченце на актрисата Кортни Кокс е вече красива девойка и в събота отпразнува своя 16-и рожден ден. Коко Аркет се сдоби с красиви пожелания не само от известните си родители, но и от много холивудски звезди. По-интересен е фактът, че два дни след празника на дъщеря си, повод за парти има и самата Кортни – днес тя навършва 56 години!

Мама Кортни използва рождения ден на дъщеря си, за да покаже забавно клипче от детските години на Коко. На него се вижда как малката кара кънки на лед. „Честит 16-и рожден ден, cocolo. Ти си мието малко чудо във вселената. Обичам те!“, написа Кортни към видеото. Отдолу поздрави Коко получи от Рийз Уидърспуун и Дженифър Гарнър.

Бащата на рожденичката също отбеляза повода в своята Инстаграм страница. 48-годишният актьор Дейвид Аркет споредли снимка с Коко, на която се виждат и неговата съпруга Кристина Макларти и техните двама сина – 3-годишният Алексис и 6-годишният Чарли Уест.

„Честит 16-и рожден ден на моята красива дъщеря @cocoarquette_! Обичам те повече от самия живот! Гордея се с жената, в която се превръщаш!“

Преди да роди Коко Кортни прави няколко спонтанни аборта. През 2003 година тя споделя пред списание „Пийпъл“, че забременява много лесно, но изпитва затрудения да задържи бебето. Коко е зачената чрез инвитро процедура.