Ким Кардашиян разкри, че всяка година подарява едно и също нещо на четирите си деца за рождените им дни. И то, противно на очакванията, се оказва напълно безплатно!

Риалити звездата е майка на 9-годишната Норт, Сейнт (7), Чикаго (5), и Псалм (4). Баща им е певецът Кание Уест.

В последния епизод на подкаста On Purpose 42-годишната майка разкри, че на рождения им ден дава на всяко от децата си писмо, дълго четири или пет страници, в което описва важните събития през годината.

"Забавно е да проследим писмата от първата година досега", разкри риалити звездата, която в момента учи за адвокат. "Най-голямото ми дете е почти на десет години. И знам, че те ще оценят това един ден".

Освен равносметка за последната година от живота им, писмата включват и "кои са приятелите им, глупавите думи, които казват, любимите им храни, всички глупости, които правят, и малко разходка из тяхната година".

42-годишната американка отбелязва, че е удовлетворяващо да види как купчината с писма на всяко от децата й расте с всяка изминала година.

"Знам, че те ще оценят всичко, дори и да са си помислили, че съм била малко сурова към тях.“

Макар повечето спомени с децата й да са щастливи, Ким добавя, че да бъде самотна майка на четири деца понякога е било толкова трудно, че е плакала, докато заспи.

"Майчината вина вероятно е най-трудното нещо", откровена е Кардашиян пред водещия, допълвайки:

"Чувстваш се като най-лошата майка, ако нещо се случва и не можеш да го поправиш, нямаш представа как да го промениш.“

 

Вижте във видеото как Ким Кардашиян съсипа рокля на Мерилин Монро: