В семейството на Ким Кардашиян и Кание Уест бушува истинска буря, която поставя неговите устои под въпрос, но що се отнася до децата двамата винаги намират време да им обърнат внимание. След като голямата фамилия се върна от ваканция в Доминиканската република, за която се говореше, че ще реши бъдещето на съпрузите и е опит за спасяване на брака им, 39-годишната риалити звезда побърза да се заеме с децата.

Ким неведнъж е демонстрирала, че те притежават много играчки, както и скъпи дрехи, чанти и обувки. Изобщо не се съмняваме, че тя е готова на всичко, за да бъдат малчуганите щастливи. В последния си пост американката разкрива, че по-малката й дъщеря Чикаго обича да се превъплъщава в различни принцеси всеки ден. На снимката виждаме 2-годишната чаровница облечена като Елза от „Замръзналото кралство“.

„Моята Чи Чи обича да се облича като принцеса всеки ден“, написа Ким към кадъра.

Това е първият личен пост на съпругата на рапъра Кание Уест след завръщането им от Доминикана. Отношенията между двете публични личности се нажежиха, след като Кание обяви, че ще се кандидатира за президент на Щатите и сподели лична информация, касаеща семейството му с Ким.

„Те имаха чудесна семейна почивка в Доминиканската република. Двамата изглеждат много по-щастливию“, заявява близък източник пред списание „Пийпъл“.