Емили Боазман е инфлуенсър и майка на три деца. А също и сестра и леля. На едно от последните й видеа, което породи ожесточен дебат в социалните мрежи, тя кърми бебето на сестра си Кейт, за да може тя да си почине и да се наяде.

Емили и Кейт са сестри, които са много близки една с друга. Освен че имат двойна сватба, те живеят заедно с шестте си деца. Това е и причината Емили да има възможност да помага на своята сестра.

Снимка: https://www.instagram.com

Първият клип, който шокира феновете на Емили, докато тя кърми племенничката си, събира над 1,6 милиона гледания. Затова тя решава да продължи с видеата в тази посока и публикува ново, в което заявява гордо „Кърмя бебето на сестра си, докато тя се храни и се възстановява“.

Във видеоклипа взема участие и нейната сестра, която се чувства длъжна да уточни, че бебето й вече е нахранено „Вече я нахраних, но тя обича да суче.“

„Тя иска да я кърмят 24/7, така че се появявам аз, за да я нахраня, за да може Кейт да свърши нещо, вместо само да кърми“, споделя още инфлуенсърката.

В заглавието на видеоклипа тя задава на последователите си въпроса: "Бихте ли кърмили или кърмили ли сте чуждо дете?“

Някои от тях веднага предлагат тя да прекрати това поведение още в зародиш, считайки го за неприемливо.

"Странно е за мен, никога не бих позволила на някой да кърми бебето ми", заявява възмутен потребител.

„Абсолютно не", пише друг. А трети не виждат нищо лошо в това двете сестри да си помагат, като някои от потребителите на социалната мрежа заявяват, че са кърмили бебета на абсолютно непознати жени, защитавайки Емили Боазман.

"Това е буквално най-красивото нещо в историята. Да обичаш някого достатъчно, за да кърмиш детето му, и той да те обича, да ти вярва и да се чувства достатъчно сигурен, за да го направиш! ", пише един от коментиращите

„Това е супер здравословно!! Бебето получава антитела и от двете ви.. невероятно е“, допълва друг.

Същата тема Емили засяга и в своя Инстаграм профил, като споделя, че преди време е кърмила племенничката си, когато сестра й е била болна и е нямала възможност да храни бебето си сама.

Снимка: https://www.instagram.com

„Не мисля, че бих кърмила чуждо бебе... но със сестрите ми бихме (и го правим), без да се замисляме“, споделя още Емили.